• Whatsapp: +31 614 777 869

Voorwaarden

Algemeen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van onze chalets, dan kunt u via het menu ‘Reserveren’ de door u gewenste periode reserveren. Na ontvangst van uw boeking zullen wij u per mail een bevestiging en de huurovereenkomst sturen. Na ontvangst van uw aanbetaling wordt uw reservering definitief. Na ontvangst van de restbetaling sturen wij u de boekingsbevestiging en verdere informatie.
Tussen 07:00 uur tot 23:00 uur is de camping per auto toegankelijk, buiten deze tijden om zijn de slagbomen gesloten. Het gebruik van eventuele fietsen is voor eigen risico.

Prijs

De vermelde prijs is voor maximaal 5 personen inclusief gas, water, elektra en gebruik van de airco. Gasten vanaf 14 jaar dienen ter plaatse toeristenbelasting te betalen. Gedurende het openingsseizoen van het zwembad is deze voor u vrij toegankelijk. De vermelde huurprijs is exclusief bad- en keukenlinnen, bed- en linnengoed. Bij de chalets in Porlezza kan er gebruik gemaakt worden van twee fietsen, we vertrouwen erop dat u de fietsen netjes achterlaat en eventuele lekke banden repareert voor de volgende huurder. Een fietsreparatiesetje is aanwezig in de chalets.
Wij vragen u het chalet tijdens uw verblijf goed te onderhouden, de koelkast schoon achter te laten, de laatste schone afwas op te ruimen, vuilniszakken weg te gooien en bij vertrek uw chalet en de veranda veegschoon achter te laten.
Indien het chalet bij aankomst niet schoon is kunt u dit binnen een half uur na aankomst, voordat u uw spullen heeft uitgepakt, direct melden bij de receptie. Indien er bij aankomst spullen ontbreken of kapot zijn, gelieve dit aan ons door te geven, zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Betaling

Binnen 7 dagen dient u 25% van de totale huurprijs met een minimum van € 100,-. te voldoen. Het restant van de totale huursom dient uiterlijk binnen twee kalendermaanden voor de aankomstdatum te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 10 weken voor aankomstdatum dient de gehele reissom direct te worden voldaan. Betalingen kunnen gedaan worden o.v.v. uw naam en de huurperiode op rekeningnummer
NL98INGB0701421843 t.n.v. Smits e/o Ooms te Maarssen.

Aankomst

Na ontvangst van de volledige betaling ontvangt u van Mooi-Italie hiervan een bevestiging en de laatste informatie over uw verblijf.
U kunt na 16 uur inchecken bij de receptie van de camping, alwaar u de sleutel van uw chalet ontvangt.
Tussen 07.00 uur tot 23.00 uur is de camping per auto toegankelijk, buiten deze tijden om zijn de slagbomen gesloten.

Huisdieren, roken en barbecue

Huisdieren zijn in onze vakantiehuisjes niet toegestaan.
Roken is NIET toegestaan in onze accommodaties.
Barbecue is wel toegestaan, maar verboden op de houten veranda’s.

Annuleringskosten

Tot 8 weken voor aankomst de aanbetaling van 25% met een minimum van € 100,-
8-4 weken voor aankomst 50%
4-2 weken voor aankomst 75%
binnen 2 weken voor aankomst het volledige bedrag

Meerdere chalets huren

Wilt u naast onze chalets meerdere accommodaties dicht bij elkaar huren op de camping, dan kunnen wij u in contact brengen met andere verhuurders.

Schade

U bent zelf aansprakelijk voor gemaakte schade tijdens uw verblijf in/aan en binnen/buiten de accommodatie en aanverwante inventaris. Wij behouden ons het recht voor, om schade en/of verlies van onze eigendommen die ter beschikking zijn gesteld aan onze gasten, op hen te verhalen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van eigendommen van onze huurders. Ook bij schade en letsel ten gevolge van al dan niet oneigenlijk gebruik door huurders en overige, zijn wij in het geheel niet aansprakelijk. Onze huurders dienen verplicht W.A. verzekerd te zijn. De verhuurder zal zijn uiterste best doen om een optimale staat van de accommodatie en de inboedel/inventaris te garanderen, echter kan ten gevolge van o.a. overmacht nooit aansprakelijk worden gesteld voor onvolkomenheden. Wij raden u aan zelf een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.
Wanneer u problemen ondervindt met het tv signaal, kunt u ons direct een berichtje sturen. Wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om het probleem op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen bij de provider.
Mooi-Italie is niet verantwoordelijk voor tussentijdse schade aan de fietsen, waardoor deze niet bruikbaar zouden zijn. Het gebruik van fietsen geschiedt geheel op eigen risico.
Viareggio
Porlezza2c
Paradiso zwembad