Voorwaarden

Algemeen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van onze chalets, dan kunt u via het menu ‘beschikbaar’ de door u gewenste periode reserveren. Wij zullen u vervolgens ter ondertekening een huurovereenkomst en de huurvoorwaarden per post sturen. Na ontvangst van de getekende huurovereenkomst en de aanbetaling wordt uw reservering definitief. Na ontvangst van de restbetaling sturen wij u de boekingsbevestiging. Met deze bevestiging ontvangt u bij aankomst bij de receptie de sleutel van het chalet. U ontvangt een key waarmee de poort van de camping geopend kan worden. Hier wordt € 100,00 borg voor berekend welke u bij vertrek weer terug krijgt.
Tussen 07:00 uur tot 23:00 uur is de camping per auto toegankelijk, buiten deze tijden om zijn de slagbomen gesloten. U kunt de auto dan buiten de poort op de centrale parkeerplaats parkeren. Het gebruik van de fietsen is voor eigen risico.

Prijs

De vermelde prijs is voor maximaal 5 personen inclusief gas, water en elektra. Gasten vanaf 14 jaar dienen aan de camping 1 euro per dag toeristenbelasting te betalen. Gedurende het openingsseizoen van het zwembad ontvangt u bij de receptie armbandjes waarmee u gratis toegang krijgt tot het zwembad. De vermelde huurprijs is exclusief borg, bad-/ keukenlinnen, bed- / linnengoed. Per chalet kan er gebruik gemaakt worden van twee fietsen, we vertrouwen erop dat u de fietsen netjes achterlaat en eventuele lekke banden repareert voor de volgende huurder. Een fietsreparatiesetje is aanwezig in de chalets.

Wij verwachten van onze gasten dat ze het chalet tijdens het verblijf goed onderhouden en bij vertrek veegschoon achterlaten. De camping rekent € 45,- schoonmaakkosten, indien het chalet bij aankomst niet schoon is kunt u dit direct melden bij de receptie. Indien er bij aankomst spullen ontbreken of kapot zijn, gelieve dit aan ons door te geven, zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Betaling

Binnen 7 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst, dient u 25% van de totale huurprijs met een minimum van € 100,-. te voldoen. Het restant van de totale huursom dient uiterlijk binnen twee kalendermaanden voor de aankomstdatum te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 10 weken voor aankomstdatum dient de gehele reissom + borg direct te worden voldaan. Betalingen kunnen gedaan worden o.v.v. uw naam en de huurperiode op rekeningnummer
NL98INGB0701421843 t.n.v. Smits e/o Ooms te Maarssen.

Aankomst

Na ontvangst van de restbetaling sturen wij u een officiële bevestiging. Met deze bevestiging ontvangt u bij aankomst bij de receptie de sleutel van het chalet. U ontvangt een key waarmee de poort van de camping geopend kan worden. Hier wordt € 100,- borg voor berekend welke u bij vertrek weer terug krijgt.
Tussen 07.00 uur tot 23.00 uur is de camping per auto toegankelijk, buiten deze tijden om zijn de slagbomen gesloten. U kunt de auto dan buiten de poort op de centrale parkeerplaats parkeren.

Huisdieren, roken en barbeque

Huisdieren zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan, informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Roken is NIET toegestaan in onze accommodaties.
Barbecue is wel toegestaan, maar verboden op de houten veranda’s.

Annuleringskosten

Tot 8 weken voor aankomst de aanbetaling van 25% met een minimum van € 100,-
8-4 weken voor aankomst 50%
4-2 weken voor aankomst 75%
binnen 2 weken voor aankomst het volledige bedrag

Meerdere chalets huren

Wilt u naast onze chalets meerdere accommodaties dicht bij elkaar huren op de camping, dan kunnen wij u in contact brengen met andere verhuurders.

Schade

U bent zelf aansprakelijk voor gemaakt schade tijdens uw verblijf in/aan en binnen/buiten de accommodatie en aanverwante inventaris, evenals de fietsen die bij het chalet horen. Wij behouden ons het recht voor, om schade en/of verlies van onze eigendommen die ter beschikking zijn gesteld aan onze gasten, op hen te verhalen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van eigendommen van onze huurders. Ook bij schade en letsel ten gevolge van al dan niet oneigenlijk gebruik door huurders en overige, zijn wij in het geheel niet aansprakelijk. Onze huurders dienen verplicht W.A. verzekerd te zijn. De verhuurder zal zijn uiterste best doen om een optimale staat van de accommodatie en de inboedel/inventaris te garanderen, echter kan ten gevolge van o.a. overmacht nooit aansprakelijk worden gesteld voor onvolkomenheden. Wij raden u aan zelf een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

Wanneer u problemen ondervindt met het tv signaal, kunt u ons direct een berichtje sturen. Wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om het probleem op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen bij de provider.

Einde zomerdag
Porlezza2c
Strand3_visser